Holistische therapie &
coaching

Leid het leven dat jij wil!

Leid het leven dat jij wil!

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Vroeg of laat kom je in je leven uitdagingen tegen waarvan je sommige liever uit de weg gaat. Hoe harder je dat probeert, hoe minder geluk je ervaart. En je steeds verder verwijdert raakt van jezelf en van anderen. De kracht ligt in de keuze om het aan te gaan. Kies het pad dat bij jou past! En weet dat in elke uitdaging een waardevolle boodschap verborgen ligt. Welke is dat voor jou? 

 

– Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij als trainer en holistisch therapeut centraal. Als kwartjes vallen en het vertrouwen dat het eigen leven te beïnvloeden is, groeit, dat vind ik, het mooiste wat er is. – 

De kracht zit in jou

Je hebt alles in je om lekker in je vel te zitten. Maar soms kan je wat hulp gebruiken om je dat te herinneren. Daarom bespreken we tijdens onze eerste kennismaking wat ik voor je kan betekenen en waaraan je wil werken.

Jij hebt je eigen tempo

Elk leven is anders en daarom is ieders proces anders. Je hebt je eigen tempo om blokkades aan te gaan en op te heffen. Daarbij is het van belang dat je voelt wat er binnen in je speelt, waar jij op reageert, wat jij belangrijk vindt, zodat je beslissingen kan nemen en reacties kan geven die voor jou passend zijn. Dit versterkt je zelfvertrouwen en eigenwaarde en daarnaast zal je lekkerder in je vel gaan zitten.

Jouw ervaring telt

Jouw verhaal doet er toe. Je gevoelens, gedachtes zijn er en willen gehoord worden. Daarom luister ik aandachtig tijdens mijn begeleiding en zet ik verschillende (coaching)technieken en methoden in, zodat je met vertrouwen situaties aan kunt gaan. Ook gebruik ik reiki ter ontspanning en ondersteuning voor je herstelproces.

Jij leeft jouw leven

Vanuit je gezin, omgeving, de maatschappij wordt er een beroep op je gedaan; hoe je hoort te leven. Maar de enige die je leven leeft, dat ben jij! Wat wil jij en wat is goed voor jou? Hoe meer je leeft vanuit je kern, hoe meer je verbonden kunt zijn met anderen en hoe meer geluk je ervaart.

Voor wie is holistische therapie en coaching geschikt?

  • Je zit niet lekker in je vel en je weet niet goed hoe je eruit kunt komen.
  • Je hebt een verlieservaring of een ingrijpende ervaring meegemaakt en vindt het lastig om hiermee om te gaan en dit te accepteren.
  • Je wil dat het denken, voelen en handelen meer in balans zijn.
  • Je wil uitzoeken wie je bent, waar jouw hart sneller van gaat kloppen en uitvinden wat je nodig hebt. 
  • Je hebt last van oude overtuigingen en patronen en wil die loslaten en/of veranderen.
  • Je ervaart stress, een lage energieniveau en wil weer in balans komen.
  • Je ervaart relatieproblemen.
  • Je loopt vast op je werk.
 

Ben je er klaar voor?

Kosten: 90 euro per sessie

Tijd: 60 min.

Wanneer: donderdagavond 19.00 – 22.00

                   * andere dagen en tijden in overleg

Waar: Pampuslaan 141 te Weesp

Ervaringen

Ik heb een heerlijke behandeling gehad bij Gina. Na ontvangst in een prettige ruimte, vroeg ze hoe het met me ging. Zo voelde ik me tijdens ons gesprek al gauw op mijn gemak.

Gina heeft een hele vriendelijke, open en relaxte uitstraling en dat voel je terug in de behandeling. De behandeling voelde een beetje als een reis, zoawel geestelijk als lichamelijk. Na de behandeling voelde ik mij super ontspannen en heb ik heerlijk geslapen die nacht.
L. van der Haak (40 jaar)
Voor de sessie begon heeft Gina mij op mijn gemak gesteld door uit te leggen wat ze ging doen en wat ik kon verwachten. Er hing een prettige intieme sfeer waardoor ik goed kon ontspannen en me eraan kon overgeven.

De sessie zelf was erg fijn en rustgevend. Zelf nog even in slaap gedommeld. Het verbaasde me hoe precies Gina bepaalde lichamelijke klachten kon voelen. Ook voelde ze een diepe boosheid die ik zelf niet voelde, maar die ik heel goed herken. Dat heeft me bewuster gemaakt van het wegstoppen van emoties. Ik voel ook dat er iets is open gegaan, omdat er meer herinneringen aan vroeger naar boven komen.
R. Lochmans (37 jaar)