Samenwerkingen

Heidi Peeters Kraamzorg

Heidi is een zeer ervaren zelfstandige kraamverzorgster die al jarenlang met veel passie werkzaam is in regio Amsterdam. Wil je meer over Heidi weten? Zie haar website!

 

www.heidipeeterskraamzorg.nl

06-50902955

hpeeters02@live.nl

 

Fysio.com

Bij Fysio.com werken gedreven fysiotherapeuten die ook in de avonduren voor je klaar staan. 

Daarnaast wordt de zwangerschapscursus Relaxed bevallen in Amsterdam Zuid hier gegeven. 

www.fysio.com

06-41537401

info@fysio.com

 

Bekkenfysiotherapie

Fleur en Florine zijn twee enthousiaste fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie en kinderbekkenfysiotherapie. Vooral tijdens en na de zwangerschap kun je klachten hebben aan je bekken en als je merkt dat je klacht aanhoudt, wacht niet te lang, maar maak liever preventief een afspraak dan dat je er te lang mee rond loopt. 

www.fysioclinics.com

06-40037041

info@fysioclinics.com

 

Baby en kindosteopathie

Met osteopathie wordt het zelf helend vermogen weer in balans gebracht. Sary van der Hasselt behandelt met haar handen door middel van zachte manuele bewegingstechnieken die door een kind als aangenaam wordt ervaren. Het kan prettig zijn om na de bevalling je baby te laten onderzoeken voor een algemene check up. Soms kan er tijdens de bevalling iets gebeuren, wat aan de buitenkant niet te zien is, maar waar je kindje wel last van heeft.  Je kunt onder meer bij haar terecht voor:

– Huilbaby

– Overstrekken en spanning

– Obstipatie

– Voorkeursligging

– Algemene check up

sary@osteoyou.nl

 

 

Prenataal en Postnataal trainen

Wil je fit blijven tijdens de zwangerschap of juist daarna weer worden? Bij Floor Blijenburg ben je op het juiste adres! Met haar humor en creativiteit weet ze elke keer weer een leuke activiteit te bedenken waardoor je fit blijft/wordt. En je zin hebt om te bewegen.

www.nextlevelperformance.amsterdam

06-41767303

info@nextlevelperformance.amsterdam

 

Familie opstellingen

Merk je dat je bepaalde familiepatronen toch hebt overgenomen? Ondanks dat je van plan was om het niet te doen? Of dat je juist last hebt van bepaalde patronen die je niet meer dienen, maar zijn ontstaan binnen je gezin? Wellicht is een familie opstelling wel wat voor jou!Een familie opstelling kan je helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en het familiesysteem waar je uit komt. Op intuïtieve en liefdevolle wijze begeleidt Astrid Lassche je.

www.astridlassche.nl

info@astridlassche.nl

06-18200023

 

Het Connectief

In Weesp is het Connectief gevestigd waar meerdere professionals hun krachten hebben gebundeld om jou te laten groeien. Ben je op zoek naar een relatietherapeute, een oplaadcoach, een vitalitetiscoach of wil je juist meer innerlijk kind werk doen? Kijk eens op deze website, wellicht vind je een fijne coach/therapeut.

www.hetconnectief.nl