Postpartum behandeling yoni steam en reiki

Een heerlijke zachte landing voor jou, mama

Regio Amsterdam, Weesp en 't Gooi

Deze magische postpartum behandeling is speciaal voor jou prachtige mama om je in de watten te leggen.

Door middel van zachte en liefdevolle aanrakingen via stoom (van de yoni steam) en handen (reiki) maak je contact met jezelf en je lichaam.

Het is een moment om echt weer even bij jezelf aan te komen. Zodat je daarna energiek voelt en er weer helemaal kunt zijn voor je gezin.

Waarom is een yoni steam en reiki postpartum behandeling zo fijn en effectief?

Als je pas bent bevallen, kan het aanvoelen alsof je hele wereld op zijn kop staat. Je geniet van je baby en ondertussen ben je hard aan het werk: je leert je baby kennen, herstelt fysiek en went aan je nieuwe gezinssituatie. Tijd om stil te staan bij wat er allemaal gebeurt en gebeurd is, heb je vaak niet. 

Daarom is er deze postpartum behandeling speciaal voor jou ontwikkeld. Een moment van rust en diepe ontspanning. Tijdens de yoni steam heelt en ontspant de stoom je yoni (vagina), je baarmoeder en je bekkengebied. Eigenlijk, ben je niet eerder zo zacht bij je yoni aangeraakt. Dat maakt dat dit een heel bijzondere ervaring is! 

Vervolgens ga je lekker op bed of op je bank liggen en gaat je postpartum behandeling verder met reiki.  Reiki is het doorgeven van universele energie door middel van handoplegging (en ben ik opgeleid als reiki master en holistisch therapeut). Hiermee stimuleer je op zachte en liefdevolle wijze het zelfhelend vermogen van je lichaam. Bovendien heelt reiki blokkades fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Dit zorgt ervoor dat je uit het hoofd, terugkomt in je lijf en er weer helemaal tegenaan kunt! Boek nu deze geweldige ervaring!

Goed om te weten:

Lieve mama, gun jij jezelf ook deze magische ervaring?

1# Zachte landing brons

♥ Tijd: 1,5 uur 

♥ Vertel lieve mama hoe zit je erbij?

♥ Full body reiki behandeling

♥ Bij mij op de praktijk

Harpoenier 18 Landsmeer

♥ Tarief: 187,50- *

*15% korting wanneer je de zwangerschapscursus hebt gevolgd.

2# Zachte landing zilver

♥ Tijd: 1,5 uur

♥ Vertel lieve mama hoe zit je erbij?

♥ Full body reiki behandeling

♥ Bij jou thuis

Regio Amsterdam, Weesp en ‘t Gooi

♥ Tarief: 249,- *

* 15% korting wanneer je de zwangerschapscursus hebt gevolgd.

3# Zachte landing goud

♥ Tijd: 2 uur

♥ Vertel lieve mama hoe zit je erbij?

♥ Yoni steam 

♥ Full body reiki behandeling

♥ Bij jou thuis

Regio Amsterdam, Weesp en ‘t Gooi

♥ Tarief: 299,-*

*15% korting wanneer je de zwangerschapscursus hebt gevolgd.

L. v. B.Postpartumbehandeling Zilver
Lees verder
Ik had absoluut niemand anders aan mijn keukentafel willen hebben om de intieme situatie van een geboorte mee te bespreken en voor te bereiden. Gina is een zeer liefdevolle, oprechte, nuchtere en grappig aanwezigheid. Ze heeft mij en mijn partner meegenomen in alle informatie die ze tot haar beschikking had. En lastige dingen wist zij liefdevol bespreekbaar te maken. Waardoor we ons goed en rustig voelde om de bevalling tegemoet te gaan. Na mijn bevalling heeft Gina mij nog een reiki behandeling gegeven. Ik voelde me onder haar handen heel veilig om mijn pijn, verdriet, struggles onder ogen te komen. Want tja, moeder worden brengt veel met zich mee. Haar handen waren een bad vol met liefde en warmte die mij in connectie bracht met mezelf, de hemel en de aarde. Grote dank voor de ondersteuning. 💗🍀🌟
S. U.Postpartumbehandeling Goud
Lees verder
Ha lieve Gina, allereerst mega bedankt voor hoe lief je bent geweest voor mij. Ik vond het een intense, liefdevolle, ontspannen zelfs inspirerende ervaring. Ik moest er ook even van bijkomen en heb de rest van de dag lekker rustig aan gedaan. Voel me ook opgelucht en lichter. Liefs
Anneloes van B.Postpartumbehandeling Zilver
Lees verder
Ik heb samen met mijn vriend de zwangerschapscursus (hypnobirthing) bij Gina gevolgd en na de bevalling heb ik de postpartum reiki behandeling bij Gina gedaan. Na de bevalling heeft Gina de postpartum reiki behandeling bij mij thuis gegeven. Naast dat het een heerlijk ontspannen momentje voor mezelf was tijdens de hectische kraamtijd, vond ik het heel fijn dat Gina de behandeling echt persoonlijk maakte. Ik heb namelijk een keizersnede gehad en ze heeft specifiek aandacht aan het litteken besteed. Ik zou dit dus zeker een ander aanraden!
Previous
Next

Heb je behoefte aan meer momentjes voor jezelf?

1# Coaching kersverse mama

♥ Tijd: 3 uur 

♥ 2 sessies van 1,5 uur

♥ Opladen en ontspanning

♥ Coaching bij balans, tijd voor jezelf en opvoeding

♥ Holistisch, lichaams- en systeemgericht

♥ Bij mij op de praktijk

Harpoenier 18 Landsmeer

♥ Tarief: 345,-* 

2# Coaching kersverse mama plus

♥ Tijd: 6 uur

♥ 4 sessies van 1,5 uur

♥ Opladen en ontspanning

♥ Als mama volledig in je kracht staan

♥ Coaching bij balans, tijd voor jezelf en opvoeding

♥ Holistisch, lichaams- en systeemgericht

♥ Bij mij op de praktijk

Harpoenier 18 Landsmeer

♥ Tarief: 649,- *

Lieve mama, heb je vragen, wil je meer informatie dan kun je me vrijblijvend bellen, appen of mailen. Ook kun je vrijblijvend online gratis kennismaken. Zit je regio er niet tussen, maar wil je wel graag een zachte landing, neem dan contact met me op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Wil je meer informatie over mijn werkzaamheden als holistisch therapeut? En reiki master? Klik hier.

Liefs, Gina

0626458114

info@ginaspierenburg.nl

Kennismaking Gina voor postpartum behandeling yoni steam en reiki regio Amsterdam, Weesp en 't Gooi