Gratis kennismaking?

Ben je geïnteresseerd geraakt in mijn begeleiding? En wil je eerst aftasten of we een klik hebben? En/of misschien wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Schroom niet en plan hieronder een gratis kennismaking in! 

De kennismaking zal online plaatsvinden en duurt ongeveer 30 minuten. 

Ja, laten we gratis kennismaken!

Voor wie? Voor iedereen die wil kijken of mijn begeleiding wat voor hem of haar is. Dit kan gaan om holistisch therapie of coaching en zwangerschapscursus. Kennismaken is geheel vrijblijvend.

Sessie: Gratis

Tijd: 30 minuten

Hoe: Zoom of Whats’app

– De betekenis die je geeft aan jouw ervaring, 

bepaalt wie je vandaag bent en wie je mag worden – 

Zwangerschapscursus Amsterdam Zuid en Weesp, Miskraambegeleiding in Amsterdam en Weesp en Holistisch therapie in Amsterdam en Weesp logo van Gina Spierenburg

Meer over mij?

Hi! Mijn naam is Gina Spierenburg en geef je alvast een kleine greep uit mijn leven: ik houd van de zon, patatjes  eten met mijn gezin op het strand, nieuwe landen ontdekken, het lezen van thrillers, mediterraans en aziatisch eten, schrijven en Amsterdam. Maar ook van zelfontwikkeling en mensen begeleiden. Nieuwsgierig geworden naar hoe ik op dit pad ben gekomen?

Holistisch therapie

Als je merkt dat je al langere tijd niet lekker in je vel zit, lage energie, misschien verschillende lichamelijke klachten en je voelt dat het tijd is om persoonlijk te groeien, dan kan je bij holistisch therapie en coaching terecht. Waarbij je ook vanuit ervaringskennis wordt begeleid. De specialisaties zijn nare seksuele ervaringen en seksueel misbruik. En stilgeboorte, zwangerschapsafbreking en abortus.

 

Zwangerschapscursus

Goed voorbereid samen de bevalling ingaan? Dan is deze complete zwangerschapscursus echt wat voor jullie! Naast volledige informatie en verschillende ontspanning- en ademhalingsoefeningen staat persoonlijk contact centraal.  Deze cursus biedt bij zowel week 38 als na de geboorte een telefonisch coachingsgesprek aan. En mag je altijd contact opnemen als je tussendoor vragen hebt of wil sparren.