Holistisch therapie &
coaching in Amsterdam en Weesp

Leid het leven dat jij wil!

Persoonlijke ontwikkeling

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Vroeg of laat kom je in je leven uitdagingen tegen waarvan je sommige liever uit de weg gaat. Hoe harder je dat probeert, hoe minder geluk je ervaart. En je steeds verder verwijdert raakt van jezelf en van anderen. De kracht ligt in de keuze om het aan te gaan. Kies het pad dat bij jou past! En weet dat in elke uitdaging een waardevolle boodschap verborgen ligt. Welke is dat voor jou? Holistisch therapie en coaching kan je hierbij helpen.

 

Visie en missie Gina Spierenburg

– Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij als trainer van zwangerschapscursus Relaxed bevallen en holistisch therapeut en coach centraal. Als kwartjes vallen en het vertrouwen dat het eigen leven te beïnvloeden is, groeit, dat vind ik het mooiste wat er is. – Gina Spierenburg

Daarnaast heb ik expertise ontwikkeld in verwerking van seksueel misbruik en het verlies van je kindje – miskraambegeleiding

Holistisch therapie en coaching in Amsterdam en Weesp de logo van Gina Spierenburg

Waarom holistisch therapie en coaching?

De kracht zit in jou

Je hebt alles in je om lekker in je vel te zitten. Maar soms kan je wat hulp gebruiken om je dat te herinneren. Daarom bespreken we tijdens onze eerste kennismaking bij holisitsch therapie en coaching wat ik voor je kan betekenen en waaraan je wil werken. Daarbij kijk ik naar jou al geheel (holos = grieks woord). Waarbij vijf niveaus van belang zijn: emotioneel (welke gevoelens overheersen), mentaal (welke gedachte en overtuigingen dienen je niet meer), energie niveau, fysiek niveau en spiritueel (zielsniveau).

Jij hebt je eigen tempo

Elk leven is anders en daarom is ieders proces anders. Je hebt je eigen tempo om blokkades aan te gaan en op te heffen. Daarbij is het van belang dat je voelt wat er binnen in je speelt, waar jij op reageert, wat jij belangrijk vindt, zodat je beslissingen kan nemen en reacties kan geven die voor jou passend zijn. Dit versterkt je zelfvertrouwen en eigenwaarde en daarnaast zal je lekkerder in je vel gaan zitten. Bij holistisch therapie in Amsterdam en Weesp wordt deze ruimte je geboden.

Jouw ervaring telt

Jouw verhaal doet er toe. Je gevoelens, gedachtes zijn er en willen gehoord worden. Daarom luister ik aandachtig tijdens mijn begeleiding en zet ik verschillende (coaching)technieken en methoden in, zodat je met vertrouwen situaties aan kunt gaan. Een paar voorbeelden van methodes zijn: innerlijk kind werk, sedona techniek, familie opstellingen. Ook gebruik ik reiki ter ontspanning en ondersteuning voor je herstelproces.

Jij leeft jouw leven

Vanuit je gezin, omgeving, de maatschappij wordt er een beroep op je gedaan; hoe je hoort te leven. Maar de enige die je leven leeft, dat ben jij! Daarom is het van belang jezelf regelmatig af te vragen: wat wil ik en wat is goed voor mij? Hoe meer je leeft vanuit je kern, hoe meer je verbonden kunt zijn met anderen en hoe meer geluk je ervaart. Een mens is er namelijk voor gemaakt om in contact te staan met anderen. Wil je meer contact met jezelf en je leven leiden zoals jij wil? Wacht niet langer en maak een afspraak voor holistisch therapie en coaching in Amsterdam of Weesp.

Voor wie is holistische therapie en coaching in Amsterdam en Weesp geschikt?

Je zit niet lekker in je vel en je weet niet goed hoe je eruit kunt komen

Je hebt een verlieservaring of een ingrijpende ervaring meegemaakt

En je vindt het lastig om hiermee om te gaan en dit te accepteren

Je wil dat het denken, voelen en handelen meer in balans is

Je wil uitzoeken wie je bent

Weten waar je hart sneller van gaat klopppen en uitvinden wat je nodig hebt

Je hebt last van oude overtuigingen en patronen

En wil deze loslaten en/of veranderen

Je ervaart stress en/of een laag energieniveau

En je wil weer in balans komen

Je ervaart relatieproblemen

Je loopt vast in je werk

Reviews holistisch therapie en coaching in Amsterdam

Lisa40 jaar
Lees verder
"Ik heb een heerlijke behandeling gehad bij Gina. Na het ontvangst in een prettige ruimte, vroeg ze hoe het met me ging. Zo voelde ik me tijdens ons gesprek al gauw op mijn gemak. Gina heeft een hele vriendelijke, open en relaxte uitstraling en dat voel je terug in de behandeling. De behandeling voelde een beetje als een reis, zowel geestelijk als lichamelijk. Na de behandeling voelde ik mij super ontspannen en heb ik heerlijk geslapen die nacht."
Demi26 jaar
Lees verder
"Ik heb een hele fijne behandeling gehad van Gina. Gina weet als holistisch therapeut goed door te vragen waardoor we aan de slag gingen met de oorzaak van het probleem. Door in contact te komen met mijn kleine ik, heb ik haar liefde kunnen geven. Ik heb een stuk innerlijk kind geheeld waardoor ik een bepaald patroon meer kon loslaten. Door de liefdevolle begeleiding voelde ik het vertrouwen waardoor heling kon plaatsvinden. Gina heeft een sterk intuïtief vermogen waardoor ze aanvoelde wat mij kon helpen bij dit proces. Met als gevolg dat ik weggestopte boosheid en verdriet ervaarde. Daarom ben ik Gina dankbaar dat ze mij heeft geholpen om te ervaren dat deze emoties er mogen zijn en dat ik het hierdoor meer een plekje heb kunnen geven. Daarna kwam ik helemaal tot rust tijdens een hele fijne liefdevolle reiki behandeling."
Eva39 jaar
Lees verder
"Na twee holistisch therapie sessies te hebben ondergaan is het besef gekomen dat door verdriet, teleurstelling en liefde te laten stromen in plaats alles vanuit de “ratio” te benaderen, een bevrijdende ervaring is. Onder de rustige, prettige en warme benadering van Gina is het gelukt om meer uit mijn hoofd te treden en mijn energie te voelen stromen. Toegegeven, er is voor mij persoonlijk nog een lange weg te gaan, maar met behulp van invoelende reiki gids kan het pad vereffend worden naar een dieper contact met de aarde en met jezelf. Tijdens de sessies wordt niks opgedrongen of woorden in je mond gelegd, enkel wat er vanuit jou komt wordt gevoeld. Persoonlijk ervoer ik de sessies als diep reflectief en ontspannen, je voelt je daarna een stuk lichter en sterker. In onze moderne samenleving wordt er vaak aan voorbij gegaan dat niet voor alles een oplossing is of een reden, loslaten kan een moeilijk pad zijn vol met obstakels, maar kan ook een bevrijding zijn. Stilstaan en ondergaan, bewust zijn vanuit je onderbewuste daar kan reiki bij helpen. Openstaan tijdens de reiki is al een stap over een grote poel en de begeleiding van Gina kan een dieper dimensie geven in je binnenste waarvan je verbaasd staat dat je dat voelt en klopt. Kortom een waardevolle en liefdevolle ervaring die zeker het proberen waard is om welke persoonlijke reden dan ook."
Roos37 jaar
Lees verder
"Voor de holistisch therapie sessie begon in Amsterdam heeft Gina mij op mijn gemak gesteld door uit te leggen wat ze ging doen en wat ik kon verwachten. Er hing een prettige intieme sfeer waardoor ik goed kon ontspannen en me eraan kon overgeven. De sessie zelf was erg fijn en rustgevend. Zelf nog even tijdens de reiki in slaap gedommeld. Het verbaasde me hoe precies Gina bepaalde lichamelijke klachten kon voelen. Ook voelde ze een diepe boosheid die ik zelf niet voelde, maar die ik heel goed herken. Dat heeft me bewuster gemaakt van het wegstappen van emoties. Ik voel ook dat er iets is open gegaan, omdat er meer herinneringen aan vroeger naar boven komen."
Marieke41 jaar
Lees verder
“Vanwege aanhoudende spanningsklachten heb ik een aantal Reiki sessies van Gina gehad. Ik vond het spannend om deze lichaamsgerichte behandeling te ondergaan. Doordat Gina een prettige sfeer creerde en goed aanvoelde wat ik nodig had voelde ik me veilig en kon ik me ervoor open stellen. Door aanraking en visualisatie oefeningen lukte het om de ontspanning in mijn lijf terug te vinden. Het is magisch om het verschil te ervaren van voor- en na de behandeling”
Previous
Next

Wat doet een holistisch therapeut en coach?

Als holistisch therapeut en coach bekijk ik jou, als geheel. Daarbij betrek ik vijf niveaus: het fysieke (lichamelijke niveau, heb je fysieke klachten), mentale (welke gedachten en overtuigingen heb jij en welke dienen je niet meer), emotionele (welke emoties en gevoelens heb je en hoe zijn je sociale relaties), energetische (energiehuishouding: hoe zit je in jouw energie) en het spirituele (zielsniveau, hoe bewust sta je in het leven). Holistisch therapie is een allesomvattende, lichaamsgerichte en zijnsgerichte therapie. Tijdens de kennismaking bespreken we je hulpvraag, waar je staat in je leven en wat je wil bereiken. Tijdens de therapiesessies voel ik intuïtief naar gelang jouw inbreng welke methode ik inzet.  Voorbeelden van methoden zijn:

  • Innerlijk kind werk
  • (Familie) opstellingen
  • Ademwerk
  • Visualisaties en meditaties
  • Reiki methode (in 2021 heb ik mijn Reiki Master gehaald)’
 
 
 

Ja, ik wil een afspraak

Tarief: 125 euro per sessie

Sessie: 60 min.

* Mail me voor het zakelijk tarief. Als werknemer heb je meerdere opties om coachingsessies vergoed te krijgen. Werkgevers zijn vrijwel altijd bereid om coachingstrajecten te vergoeden. Hiervoor zijn opleidings- en ontwikkelbudgetten beschikbaar. 

 

Holistisch therapie en coaching in Amsterdam

  • Maandag en dinsdag
  • Harpoenier 18 te Landsmeer