#13 Zwanger na stilgeboorte

In deze waardevolle aflevering neemt Bette, moeder van Tibbe (5 jaar), Moritz* (met 29 weken stilgeboren) en Marle (7 maanden) ons mee met haar ervaring om weer zwanger te zijn na een stilgeboorte. Ze vertelt wanneer ze klaar was voor een volgende zwangerschap, welke gevoelens ze tijdens haar zwangerschap tegenkwam en hoe ze de bevalling en kraamtijd heeft ervaren. Tijdens het gesprek merkte ik zelf zoveel herkenning dat ons gesprek ook wat langer heeft geduurd. Dank je lieve Bette!

Voor meer hulp en herkenning bij verwerking van zwangerschapsverlies is onderstaande cursus iets voor jou

Opbouw cursus verwerking zwangerschapsverlies:

Wat kun je verwachten bij de online cursus 'verwerking van zwangerschapsverlies'?

Wanneer je je kindje verliest tijdens de zwangerschap door een stilgeboorte of zwangerschapsafbreking, kom je in een rouwproces. Afscheid nemen van je dromen en aanvaarden dat de toekomst er anders uit gaat zien. In deze bijzondere cursus wordt je aan de hand meegenomen bij wat je kunt verwachten. Vanuit mijn ervaring, maar ook vanuit de ervaringen van de vrouwen en mannen langskomen in mijn praktijk en mijn zienswijze als holistisch therapeut. Ondanks dat elke situatie anders is, kan het voelen dat je er minder alleen voor staat, geeft het troost en (h)erkenning. Naast de verschillende fragmenten zijn er ook reflectievragen die jou helpen bij de verwerking, hulp vragen en samen het gesprek aan te gaan.

Daarnaast ontvang je een ontzettend waardevolle InnerEssence Journey, waarbij je contact gaat maken met het zieltje van je kind en jullie liefdevolle boodschappen met elkaar uitwisselen. Het is als een begeleide meditatie met muziek, waarbij je  d.m.v. visualisatie en mijn vragen contact maakt met je kindje.

Wil je liever 1 op 1 contact?

Je bent welkom in mijn praktijk in Landsmeer. Is dat niet haalbaar voor je dan is online ook een optie. 

Wanneer: maandag of dinsdag
Tijd: 60 min.

Investering: 125 euro inclusief BTW