Cursus 'Verwerking van zwangerschapsverlies'

Van bevalling, herstel tot aan nieuw leven

Lieve mama,
ineens komt er zoveel op je af;
je verliest je kindje,
de wereld staat stil,
je hart is rauw
emoties overspoelen,
en soms is er helemaal niets.

Vanuit liefde is deze cursus voor jou ontwikkeld

voor steun

Video afspelen over Gina Spierenburg trainer Relaxed bevallen en holistische therapeut met expertise in persoonlijke groei, miskraambegeleiding en seksueel misbruik

Benieuwd naar ons verhaal?

Opbouw modules:

Wat kun je verwachten bij de online cursus voor 'verwerking van zwangerschapsafbreking en stilgeboorte'?

Wanneer je je kindje verliest tijdens de zwangerschap door een stilgeboorte of zwangerschapsafbreking, kom je in een rouwproces. Afscheid nemen van je dromen en aanvaarden dat de toekomst er anders uit gaat zien. In deze bijzondere cursus word je aan de hand meegenomen bij wat je kunt verwachten en helpen reflectieve vragen je bij je verliesproces. Vanuit mijn ervaring, maar ook vanuit de ervaringen van de vrouwen en mannen langskomen in mijn praktijk en mijn zienswijze als holistisch therapeut. Ondanks dat elke situatie anders is, kan het voelen dat je er minder alleen voor staat, geeft het troost en (h)erkenning. En voel je je weer klaar voor een volgende zwangerschap.

Daarnaast ontvang je een hele waardevolle InnerEssence Journey, waarbij je o.a. contact gaat maken met het zieltje van je kind. En jullie liefdevolle boodschappen met elkaar uitwisselen. Het is als een begeleide meditatie met muziek, waarbij je  d.m.v. visualisatie en mijn vragen contact maakt met je kindje.

Praktische informatie

 

Voor wie?

 Voor jou lieve mama die een kindje heeft verloren, om je gesteund en gedragen te voelen. Te weten wat je tijdens deze ingrijpende periode kunt verwachten. Maar ook voor hoop. Hoop dat je ooit een levend kindje mag ontvangen, het gevoel hebben daarvoor klaar te zijn en alvast te horen hoe dat is.

 

Online cursus:

De online modules  van de cursus ‘verwerking van zwangerschapsafbreking en stilgeboorte’ kun je op je eigen tempo beluisteren of bekijken. Je kunt ze zo vaak openen als je wil. Ook kun je  de InnerEssence Journey ‘Contact maken met het zieltje van je kind’ vaker luisteren. 

 

Investering:

147 euro

Begeleiding bij miskramen, stilgeboorte, verlies van een kindje

- Zo klein, het gemis zo groot -

Wil je liever 1 op 1 contact?

Je bent welkom in mijn praktijk in Landsmeer of online.
Wanneer: maandag of dinsdag
Tijd: 60 min.

Investering: 125 euro incl. BTW (particulier tarief)

 

Wist je dat werkgevers bereid zijn om een coachingstraject bij mij te vergoeden? Onder naam van reintegratie? Het pakket van 5 sessies heeft een zakelijk tarief van 949 excl. BTW.