#1 Hoe houd je na meerdere miskramen en het verlies van je baby hoop op het krijgen van een gezond kindje?

Hoe houd je na meerdere miskramen en het verlies van je baby hoop op het krijgen van een gezond kindje? Ruth is moeder van drie kinderen en weet hier alles van.

Soms lijkt het alsof iedereen gemakkelijk zwanger raakt en een gezond kindje krijgt, maar helaas is dit niet voor iedereen weggegelegd. De wens, het zwanger worden en een gezond kindje op de wereld zetten, kan een hobbbelige weg zijn met o.a. frustratie, verdriet, afscheid en eenzaamheid. 

Miskramen en babysterfte komen voor, maar ‘we’ praten er liever niet over. In deze aflevering gaan we er wel dieper op in, want hoe houd je hoop en hoe ga je met het verlies om? Ook wanneer je dochter van een maand oud sterft? Vandaag spreek ik met Ruth. Ruth maakte zes miskramen mee, verloor haar baby en is ook moeder van twee gezonde kinderen. Openlijk vertelt ze haar verhaal en geeft ze antwoord op de vraag ‘Hoe houd je hoop op een kind?’ 

Wil je meer podcast afleveringen luisteren bijvoorbeeld over zwangerschapsafbreking bij 20 weken, stilgeboorte of hoe een miskraam verloopt? 

Mocht je merken dat de podcast aflevering bij je binnenkomt en je wil graag hulp, wellicht kan ik als holistisch therapeut wat voor je betekenen. Bezoek deze pagina waar het gaat over hulp bij het verlies van je kindje – miskraambegeleiding in Amsterdam of Weesp