Meditatie 'Contact maken met de ziel van je kindje'

Een liefdevolle reis naar binnen

Mis jij je kindje ook zo erg?

En zou je graag willen weten hoe het met hem/haar gaat?

In deze prachtige meditatie maak je door middel van visualisatie contact met de ziel van je kindje. Sommige vrouwen zien hun kindje, andere voelen dat hij/zij er is en andere weten het gewoon. Het kan een beetje spannend zijn, daarom zal de meditatie eerst gericht zijn op je ontspanning, daarna een visualisatie en tot slot zal je muziek horen waarbij je nog even lekker blijft liggen om alles te voelen wat er gevoeld wil worden.

- Lieve jij, je zit voor altijd in mijn hart -Ervaringen van anderen

AnnemarieZwangerschapsverlies: dochter bij 14 weken zwangerschap
Lees verder
‘Ik vond het heel bijzonder. Ik heb vooral rust ervaren tijdens de meditatie, maar ook veel liefde en verdriet gevoeld. Fijn om het er gewoon uit te laten komen, dat lukt door alle dagelijkse dingen vaak niet.’
MikkiAbortus
Lees verder
'Hi Gina, ik heb vanochtend de meditatie gedaan. En wat was het bijzonder en mooi. Ik wist niet dat ik zo dichtbij kon komen. Echt een hele speciale ervaring, dank je wel daarvoor.'
MaaikeZwangerschapsverlies: Twee ongeboren tweelinghelften
Lees verder
Hi Gina, heb gisteravond de meditatie 'Contact maken met je kindje' gedaan en ben er nog een beetje beduusd van. Het was zo mooi en emotioneel! Vooral het stuk om met mijn kindjes op de schommelstoel te zitten... Ik had daar nog uren kunnen blijven. Dank voor de prachtige meditatie.
IsabelZwangerschapsverlies 16 weken
Lees verder
Vond hem fijn om te doen! Er kwam wel wat oude pijn naar boven, maar voornamelijk rust en kracht. Dat het, hoe verdrietig ook, zo heeft moeten zijn. Maar wellicht is dat ook beter nu zo te zien nu ik weer zwanger mag zijn. Het was fijn om het baby'tje weer even te 'voelen' want ondanks dat we hem/haar niet echt hebben mogen ontmoeten, heb ik wel het idee dat het kindje altijd wel bij me is, op welke manier dan ook. En met de meditatie even extra. Dank je wel.
Previous
Next

Voor wie?

Wat kun je verwachten bij de meditatie
'Contact maken met de ziel van je kindje'?